opstina gornji milanovac

27. mart 2019.
Održana radionica o značaju racionalne upotrebe električne energije


U utorak 26. marta 2019. godine u osnovnoj školi „Sveti Sava“ realizovana je radionica o podizanju svesti kod dece o značaju racionalne upotrebe energije i primeni mera energetske efikasnosti. Na radionici je učestvovalo trideset i šest učenika, koji su bili raspoređeni u šest timova. Nakon kratkog predavanja, imali su priliku da kroz „Igraj za energiju“ upoznaju najzanimljivije elemente racionalne upotrebe energije.


gm

Cilj kampanje je da se deca u osnovnim školama nauče i podstaknu da vode računa o energetskoj efikasnosti kako u školi, tako i u svojim domovima.


gm

Nosilac kampanje je Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH), kao deo Projekta srpsko-nemačke razvojne saradnje „DKTI Energetska efikasnost u javnim zgradama“, a realizator je ekspertska organizacija Build Energy Team iz Beograda uz podršku lokalne samouprave opštine Gornji Milanovac.


gm

U ime opštine Gornji Milanovac učesnike je pozdravio energetski menadžer Bojan Veljović koji je najavio nastavak aktivnosti u pogledu energetskog osvešćavanja pre svega kod dece.


gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!