opstina gornji milanovac

25. februar 2019.
Poziv na svečanu dodelu kartica „Tri plus-cene minus“ porodicama korisnika sa teritorije opštine Gornji Milanovac


Svečana podela kartica „CENE MINUS ZA TRI PLUS“ biće upriličena u sredu, 27.02.2019. godine u Velikoj sali Doma kulture sa početkom u 16.30 časova. Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević i gospodin Vladica Gavrilović iz Pokreta za decu „Tri plus“ ovom prilikom podeliće ukupno 419 kartica porodicama sa troje ili više dece sa teritorije naše Opštine koje su do sada podnele zahtev za izdavanje ove kartice.


gm

Karticu uz ličnu kartu mogu preuzeti nosioci/podnosioci zahteva za izdavanje kartice.


gm

Podsećamo da je opštine Gornji Milanovac preuzela neophodne korake ka pristupanju društvu lokalnih samouprava, organizacija, privrednika, sportskih kolektiva i drugih pojedinaca koji podržavaju Pokret za decu „3+“. Članstvom u Udruženju porodicama sa troje i više dece sa prebivalištem na teritoriji opštine Gornji Milanovac omogućeno je da ostvare određene olakšice pri kupovini roba i plaćanju usluga u privrednim subjektima na teritoriji Republike Srbije, korišćenjem kartica „Tri plus“. Kartica korisnicima omogućava popust pri plaćanju roba i usluga kod privrednih subjekata koji su podržali projekat „TRI plus cene minus“ na teritoriji cele Republike Srbije kao i kod svih budućih subjekata koji se tokom važenja kartice uključe u krug onih koji podržavaju akciju i potpišu ugovor sa Udruženjem „Pokret za decu 3+“. Ove kartice je potrebno obnoviti nakon godinu dana. Takođe, opština Gornji Milanovac preuzela je na sebe i obavezu plaćanja članarine za sve članove ovog pokreta.


Porodice sa teritorije Milanovačke opštine, koje se do sada nisu prijavile za korišćenje kartice ili tek u toku 2019. godine stiču uslov da postanu korisnici (rođenjem trećeg ili deteta kasnijeg reda rođenja) mogu cele 2019. godine da podnesu prijavu na Pisarnici Opštinske uprave, a kartice će biti sukcesivno izrađivane i dostavljane korisnicima.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!