opstina gornji milanovac

5. februar 2019.
Na pisarnici opštine Gornji Milanovac moguće plaćanje svih administrativnih taksi


U saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Republike Srbije opština Gornji Milanovac uvela je i pustila u rad POS terminal na šalteru opštinskog Uslužnog centra.


gm

Postojanje ovog terminala olakšava građanima obavljanje svih administrativnih poslova koje podrazumevaju plaćanje određenih administrativnih taksi, kako republičkih tako i opštinskih. Zahvaljujući puštanju u rad ovog terminala pri Uslužnom centru opštine Gornji Milanovac, prilikom izdavanja Izvoda iz matičnih knjiga ili Uverenja o državljanstvu, kao i prilikom pokretanja nekih administrativnih postupaka, građani više neće morati uplatu da vrše popunjavanjem uplatnica i plaćanjem na šalterima pošte ili banaka, već će to moći da urade jednostavnim povlačenjem kartice na šalteru Pisarnice.


gm

Na ovaj način opština Gornji Milanovac i lokalno rukovodstvo žele da svim korisnicima usluga Uslužnog centra obezbede brzu i efikasnu realizaciju administrativnih procedura, težeći uvođenju što efikasnijeg jednošalterskog sistema.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!