opstina gornji milanovac

05. decembar 2014.
Odlična posećenost sajta


Za nepuna tri meseca novi sajt opštine Gornji Milanovac, www.gornjimilanovac.rs, pregledalo 50.000 posetilaca


sajt opstinegornji milanovac

Za samo nepuna tri meseca novi sajt opštine Gornji Milanovac www.gornjimilanovac.rs pregledalo je 50.000 posetilaca. Administrator, dizajner i kreator sajta Nenad Petrović ukazuje na veliku posećnost za kratko vreme, kao i da su najposećeniji segmenti sajta - opštinska administracija, privreda, investicije, elektronski registar. Oblasti iz kulture, sporta, turizma, istorije i drugo prate putem linkova ustanova koje zastupaju ove oblasti.


Iz razloga što Gornji Milanovac nema lokalnu televiziju, a i veći deo teritorije opštine nema pokrivenost pojedinih regionalnih televizija, od nedavno na sajtu opštine u segmentu Aktuelnosti, objavljena saopštenja obogaćena su video linkovima nacionalnih i regionalnih televizija, tako da posetioci pored pisanih tekstova u Aktuelnostima mogu pogledati i video snimke, izjave učesnika, štampane članke, kao i emisije vezane za gornjomilanovački kraj.


U kreiranju marketinške slike Gornjeg Milanovca učestvuje kabinet predsednika. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate ideju da sajt treba dopuniti dodatnim sadržajima.
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!