opstina gornji milanovac

Kabinet Predsednika Opštine Gornji Milanovac


Kabinet Predsednika Opštine Gornji Milanovac

Kabinet Predsednika Opštine Gornji Milanovac predstavlja odgovoran i stručan tim petoro visokoobrazovanih mladih osoba, informatički osposobljenih sa znanjem stranih jezika.


Ljubaznost, predusretljivost, komunikativnost, kolegijalnost i izražena odgovornost u izvršavanju naloga i zadataka predsednika opštine i drugih organa opštine Gornji Milanovac samo su neke od kadrovskih osobenosti kabineta predsednika opštine Milisava Mirkovića kojim direktno rukovodi šef kabineta Dragan Nedeljković, diplomirani pravnik.
Šef kabineta predsednika opštine Dragan Nedeljković

Šef kabineta predsednika opštine Dragan Nedeljković, diplomirani pravnik.
tel: 032/ 515-0067, e-mail: dragan.nedeljkovic@gornjimilanovac.rs


Kabinet predsednika opštine, koji se nalazi u okviru Odeljenja za skupštinske poslove Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac, obavlja čitav niz stručnih, tehničkih, operativnih i organizacionih poslova, pre svega za Predsednika i zamenika predsednika opštine, a zatim i načelnika Opštinske uprave i druge organe opštine. Kabinet obavlja i administrativne poslove i pravnu pomoć, kao i različite poslove protokola u vezi sa održavanjem svečanosti, obeležavanjem praznika, prijemom domaćih i stranih delegacija, kao i poslove u vezi sa prijemom i boravkom funkcionera iz zemlje i inostranstva.


U kabinetu predsednika opštine administrativne poslove – na prijemu i evidenciji predmeta za predsednika opštine, prosleđivanje predmeta obrađivačima, prijem i organizaciju rasporeda prijema stranaka i radnih sastanaka, korespodenciju sa stranim prijateljskim opštinama i investitorima, praćenje i prikupljanje konkursne dokumentacije i odaziv na domaće i inostrane konkurse, kao i za EU pristupne fondove, obavlja Dušica Nešović diplomirani inženjer agroekonomije.


Dušica Nešović, dipl.ing. agroekonomije
Dušica Nešović, dipl.ing. agroekonomije
e-mail: dusica.nesovic@gornjimilanovac.rs
tel: 032/ 720-280, fax: 032/ 720-282
Sandra Ralović, diplomirani pravnik
Sandra Ralović, diplomirani pravnik
e-mail: poverenik@gornjimilanovac.rs
e-mail: sandra.ralovic@gornjimilanovac.rs
tel: 032/ 515-0067

- Vaše pravo je da budete obavešteni, a vaše lične informacije ostanu sigurne, poručuje vam Poverenik za informacije i zaštitu podataka o ličnosti opštine Gornji Milanovac Sandra Ralović, diplomirani pravnik. Poverenik je lice kome je poveren posao da odgovarajući na pojedinačne zahteve ispoštuje ova dva važna, mada suprostavljena interesa, ali i da kroz Informator o radu opštine na jezgrovit, sistematičan i lako dostupan način pruži sve potrebne informacije o opštini na jednom mestu. Ukoliko imate bilo koje pitanje u pogledu informacija nastalih u radu opštine, možete se obratiti povereniku pisanim ili zahtevom u elektronskoj formi.


>> Informator opštine Gornji Milanovac
>> Obrazac Zahteva za pristup informacijama
>> Obrazac Žalbe zbog nepostupanja po zahtevu
>> Obrazac Zahteva za zaštitu podataka o ličnosti
>> Poverenik za informacije i zaštitu podataka o ličnosti RS
Predsednik opštineĆir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!